Adverteren op Justitia.NL

Waarom adverteren op Justitia.NL?

Justitia.NL is een juridische website voor consumenten en professionals die een heldere uitleg zoeken in combinatie met praktische voorbeelden.
Justitia.NL rankt zeer goed op talloze keywords. Veel juridische zoekopdrachten in zoekmachines zullen daarom tot een bezoek aan Justitia.NL leiden. Dit levert interessante exposure op voor adverteerders.

De gerichte zoekopdrachten en de basisinformatie die hierover gevonden wordt op onze website leiden al snel tot een call to action. Websites met specifieke content worden overigens steeds relevanter nu targeting via cookies lastiger wordt.

Justitia.NL is onafhankelijk. De content komt volledig uit eigen keuken en is objectief opgesteld. Sponsoring of inspraak in de content door externe partijen is niet mogelijk. Wel houden we ons aanbevolen voor suggesties voor nieuwe onderwerpen.

De bezoekers van onze website zijn gericht op zoek naar informatie over één bepaald onderwerp. Voor juridische dienstverleners of aanbieders van gerelateerde producten ligt daarmee een hoge conversie-rate in het verschiet.

Opties bij jurische advertenties

Wij onderscheiden twee typen advertenties: pure tekst en afbeeldingen. De versies met afbeeldingen kunnen aangeleverde banners zijn of een logo aangevuld met tekst.

Een voorbeeld van beide advertentietypen:


advertentie
Data Protection Officer inhuren?

Een DPO nodig voor een tijdelijke periode, of een vast aantal uren per week?
Quodata Privacy Services:    0499 - 378870

advertentie
Quodata Privacy Services logo
Functionaris Gegevensbescherming nodig?

Voor tijdelijke inzet of een vast aantal uren per week?

Advertentietarieven

Voor niets gaat de zon op, voor iets meer plaats je een advertentie op Justitia.NL:
Tekstadvertentie op 2e helft pagina, 3 regels:
Tekstadvertentie op 1e helft pagina, 3 regels:
Advertentie met afbeelding op 2e helft pagina:
Advertentie met afbeelding op 1e helft pagina:
59 euro
75 euro
75 euro
99 euro

De prijzen zijn per maand, per pagina. Een plaatsing wordt voor minimaal drie maanden aangegaan. Wordt een advertentie zes maanden geplaatst, dan levert dat 10% korting over die periode van 6 maanden op. Twaalf maanden plaatsing betekent 20% korting over die 12 maanden.

Voorwaarden / spelregels

  • Het formaat van de advertenties is maximaal 500x100 pixels (bxh). Geen animaties.
  • Betaling vindt vooraf plaats bij een termijn van drie maanden. Bij een langere periode dan drie maanden wordt 50% vooraf gefactureerd en 50% halverwege de looptijd. De vermelde prijzen zijn excl. btw.
  • De advertentielinks worden voorzien van de indicator rel="sponsored nofollow", in lijn met de richtlijnen van zoekmachines. Het betekent dat we geen linkkracht verkopen, advertenties bij ons zorgen voor exposure / branding en leiden klanten direct naar de adverteerder.

Contact

Wij staan je graag te woord:
Martin van den Berg
Tel. 0499 - 378870